Despre noi

Proactive Business Solutions este un furnizor de solutii personalizate pentru optimizarea fluxurilor de business bazate pe Tehnologia Informatiei.

In prezent, Tehnologia Informatiei este prezenta in fiecare segment al business-ului, indiferent de specificul acestuia. Prin urmare, alegerea solutiilor optime, implementarea si administrarea lor pot face diferenta intre un business agil, adaptat pietei si unul care se confrunta cu probleme.

Proactive Business Solutions isi propune sa ofere suport clientilor astfel incat tehnologia informatiei sa devina o componenta care sustine si genereaza business-ul.

Echipa care a pus bazele Proactive Business Solutions are o experienta de peste 15 ani in domeniul IT, cu nenumarate proiecte de succes, realizate pentru clienti din diferite domenii (financiar, productie, comert, servicii etc.), atat companii romanesti cat si multinationale. Relatia stransa de parteneriat cu principalii producatori de solutii IT, mentinuta la cel mai inalt nivel pe parcursul acestor ani, constituie garantia furnizarii celor mai bune solutii pentru necesitatile fiecarui client.